top of page
planar-2d.jpg
logo-planar-2d.png

Planar 2D

Planar este o mașină de inspecție 2D care permite producătorilor să verifice simplu și rapid calitatea produsului efectuând inspecție 2D, comparații CAD și inginerie inversă în câteva secunde.

Screenshot%202021-04-21%20122836_edited.
logo-opti-scan-3d.png

Opti-Scan 3D

InspecVision oferă primul sistem de inspecție 3D din lume care poate măsura suprafețele și marginile în 3D.

Prezentarea produsului

Opti-Scan 3D utilizează o cameră industrială de înaltă viteză, rezoluție înaltă și un proiector DLP LED pentru a scana suprafețele unui obiect.

Modelele de lumină sunt transmise de la proiector către piesă, aceste modele sunt înregistrate de cameră și utilizate pentru a crea măsurători de suprafață.

Margini 3D

Screenshot 2021-04-21 123810.jpg

O masă de iluminare din spate poate fi utilizată pentru a surprinde silueta piesei. Această imagine de siluetă este apoi convertită în măsurători de margine 3D utilizând tehnologia noastră patentată Planar Edge 3DTM.

Marginile 3D sunt esențiale la măsurarea pieselor din tablă, deoarece caracteristicile critice, cum ar fi dimensiunea și poziția găurilor, sunt definite de marginile piesei, nu de suprafețe. Scanerele 3D concurente pot obține măsurători ale suprafețelor, dar sunt notorii de rău în ceea ce privește măsurarea marginilor.

Opti-Scan este singurul sistem din lume care poate măsura cu precizie suprafețele și marginile în 3D.

Inspecție cu un singur clic

InspecVision atinge niveluri ridicate de automatizare prin adăugarea unei mese de rotație și a unui mecanism de înclinare. Acest aranjament a fost ales cu atenție pentru a crea o emisferă de vizualizare care permite achiziționarea scanărilor de pe toate suprafețele vizibile ale componentei.

Masa de rotație are un inel de markeri de referință care localizează masa în raport cu scanerul. Aceasta elimină necesitatea unor piese în mișcare de înaltă precizie, scumpe, delicate, care ar trebui recalibrate și întreținute.

Rezultatul este un nivel de precizie și automatizare fără precedent. Sistemul poate inspecta majoritatea pieselor 3D prin simpla plasare a piesei pe masă și scanarea unui cod de bare sau făcând clic pe un buton.

Screenshot 2021-04-21 125249.jpg

Scanare volumuri mari - Portabil

Opti-Scan poate fi folosit și ca scaner 3D portabil prin plasarea capului de scanare pe un trepied.

Obiectele mari pot fi măsurate prin atașarea markerilor de repoziționare pe suprafața piesei sau pe o bancă sau zonă de măsurare.

 

Aceste markere sunt apoi utilizate pentru a îmbina automat scanările. În această configurație poate fi măsurată aproape orice dimensiune a obiectului.

Sistemul este, de asemenea, disponibil ca modernizare a mașinilor noastre Planar 2D.

Toate sistemele noastre Opti-Scan utilizează cel puțin camere de 20MP, această rezoluție este de câteva ori mai mare decât cel mai apropiat produs concurent, care utilizează de obicei camere de 5MP sau chiar 1MP. Toate unitățile Opti-Scan 3D captează textura și geometria obiectelor, camerele color sunt disponibile la cerere.

shutterstock_630341027-folded-car-parts2

Modele

Modele OptiScan                       Precizie                                                     Rezoluție  

                                     Repetabilitate         Volumetric          Câmp de vizualizare             Cameră               Proiector

Câmp vizual maxim măsurat pe axa x

                 10 μm                15 μm                    350 mm                       >20MP                >2MP 

                 35 μm               70 μm                    800 mm                       >20MP                >2MP 

                 35 μm               70 μm                  1000 mm                       >20MP                >2MP 

bottom of page